CURL EXPRESSION: To pravé pre vaše vlasy

Vedeli ste, že celých 61 % populácie generácie Z má niektorý typ vlnitých či kučeravých vlasov? Sú  krásne a neprehliadnuteľné a tajne po nich túži snáď každý, kto má na hlave ich pravý opak. Málokto ale vie, že údržba kučier je naozaj náročná. My v L'Oréal Professionnel sme si toho vedomí, a preto sme vyvinuli úplne prelomovú profesionálnu starostlivosť a styling pre vlnité a kučeravé vlasy. Zoznámte sa s novinkou Curl Expression!

Nový rad vznikol v spolupráci s odborníkmi na kučeravé vlasy z rôznych kútov sveta, ktorí sa podieľali nielen na vývoji zložení produktov, ale aj na podobe salónnej služby aj na vzdelávacích programoch pre ostatných kaderníkov.

Hydratácia je kľúč.

Novinka Curl Expression je určená ženám aj mužom s mierne vlnitými, vlnitými, kučeravými či málo hydratovanými vlasmi, ktorým dodá práve potrebnú hydratáciu a definíciu. Obsahuje ošetrujúce i stylingové produkty, ktoré nechajú naplno vyniknúť tvar vlnitých a kučeravých vlasov, ale zároveň pomáhajú s ich narovnávaním. 

Takéto účinky má Curl Expression vďaka trom aktívnym látkam – glycerínu, Urey H a výťažku zo semienok ibišteka. Glycerín a výťažok z ibišteka poskytujú vlasom dlhotrvajúcu hydratáciu a Urea H ochraňuje aj tie najjemnejšie kučeravé vlasy.

Na akých pomocníkov sa môžete tešiť? 

Šampón Anti build up jemne odstraňuje usadeniny, dodáva vlasom potrebnú hydratáciu bez pocitu svrbiacej vlasovej pokožky či nadmerného vysúšania vlasov. Šampón má ľahkú textúru, rýchlo pení a je ho možné používať v kombinácii s inými radmi Serie Expert. 

Intenzívna hydratačná maska vlasy do hĺbky hydratuje, uľahčuje rozčesávanie vlnitých a kučeravých vlasov pre voľne splývajúci výsledný vzhľad a prirodzený pocit. Masku aplikujte na šampónom umyté a uterákom vysušené vlasy a nechajte pôsobiť  2 - 10 minút v závislosti od miery scitlivenia vlasov. Potom dôkladne opláchnite.

Curls Reviver je ošetrujúca vodná hmla, ktorá okamžite oživí tvar kučeravých vlasov každé ráno po prebudení. Zároveň poskytuje 48-hodinovú ochranu proti krepovateniu*. Je vhodná na každodenné použitie, ideálne ráno hneď po prebudení. Na pružné vlny a kučery aplikujte postupne zo vzdialenosti 20 cm od vlasov.

*Inštrumentálny test s Curls Reviver.

Density Stimulator je skvelým pomocníkom pre ženy s kučeravými a vlnitými vlasmi s premenlivým tvarom alebo s trakčnou alopéciou spôsobenou  zapletenými účesmi.  Stimuluje korienky pre väčší počet vlasov a hustejší vzhľad. Vďaka rozprašovaču dosiahnete precízne nanesenie. Vmasírujte do pokožky a neoplachujte! Môžete ho použiť aj na zapletené účesy na zmiernenie pocitu svrbenia.

S Density Stimulator dosiahnete hustejší vzhľad vlasov iba za 3 mesiace*.

*Klinická štúdia, 292 dobrovoľníkov počas 3 mesiacov.

10 v 1 Cream in mousse je neprekonateľná bezoplachová stylingová starostlivosť s 10 účinkami. Hĺbková starostlivosť krému v spojení s nadýchanosťou peny tvorí výslednú textúru podobnú šľahačke, ktorá sa dokonale rozpúšťa vo vlasoch. Penu jemne vmačkajte od koncov do dĺžok vlasov a neoplachujte.

1. 11x viac definície*

2. hĺbková hydratácia 

3. posilnenie vlasového vlákna 

4. ochrana proti vlhkosti 

5. termoochrana až do 230 °C* 

6. hebké vlasy

7. pocit poddajných vlasov

8. ochrana proti treniu 

9. jednoduchá aplikácia

10. všestranný stylingový produkt

*Inštrumentálny test s 10 v 1 Cream in mousse.

Long lasting intensive moisturizer intenzívne hydratuje vlnité a kučeravé vlasy pre pocit hodvábne hladkých vlasov, ktorý vydrží. Navyše poskytuje termoochranu do 230 °C* a je možné ho použiť v kombinácii s profesionálnou parnou  žehličkou SteamPod. Malé množstvo produktu aplikujte na končeky prstov a rovnomerne rozotrite do dĺžok. Čím sú vlasy suchšie, tým viac produktu môžete použiť.

*Inštrumentálny test s Long lasting intensive moisturizer. 

Definition Activator je krémový gél, ktorý dokonale zvýrazňuje tvar vlnitých a kučeravých vlasov od korienkov ku končekom. Aplikuje sa do vlasov natáčaním jednotlivých pramienkov na prst. Aj tento produkt chráni pred teplom do 230 °C*, prináša 12x viac definície* a 3x viac hydratácie s menším krepovatením*.

*Inštrumentálny test s Definition Activator.

Drying Accelerator urýchľuje proces vysúšania vlnitých a kučeravých vlasov vďaka mikro rozptýleniu ultrajemných kvapôčok produktu. Aplikujte ako posledný krok predtým, ako vlasy necháte voľne uschnúť na vzduchu alebo pred fénovaním pomocou fénu či difuzéra. Umožňuje až o 37 % rýchlejšie vysúšanie* a zároveň poskytuje 48-hodinovú ochranu proti krepovateniu*. 

*Inštrumentálny test s Drying Accelerator.

Nezáleží na tom, či máte decentné vlny alebo roztomilé prstienky, Curl Expression ocenia majiteľky aj majitelia akéhokoľvek typu vlnitých a kučeravých vlasov, ktorých prirodzený tvar vďaka tejto profesionálnej starostlivosti  vynikne. Spýtajte sa na podrobnosti a vyskúšajte v Salónoch Expert.

A čo na Curl Expression hovoria reálne užívateľky? 

Petra: Z radu Curl Expression som mala možnosť vyskúšať šampón Anti build up, Intenzívnu hydratačnú masku a Curls Reviver. Moje vlasy sú veľmi krepovité a kvôli neustálemu zosvetľovaniu aj málo hydratované. Vďaka týmto produktom som už po prvom použití cítila, že sú vlasy oveľa menej krepovité, viac lesklejšie a krásne hydratované. A navyše úplne nádherne voňajú! 

Klára: Mám vlnité vlasy a celý rad Curl Expression, ktorý som mala možnosť vyskúšať, je perfektný. Maska krásne hydratuje vysušené konce, čo bolo pre môj typ vlasov takmer nemožné nájsť. Po umytí vlasov si nanášam 10 v 1 Cream in mousse a do končekov Long lasting intensive moisturizer – pre krásne definované vlny. Vlasy sú hydratované, hebké, moje vlny majú taký tvar, aký chcem, a čerešničkou na torte je tá úžasná vôňa celého radu. Dva, tri dni po umytí si na vlasy dávam Curls Reviver – moje vlny úžase nabudí a vráti im tvar a formu, ktorá trošku oslabla počas spánku.

Jitka: Ako prvá samozrejme zaujme vôňa, takže samotné umývanie je proste „waw“. Šampón je veľmi príjemný, vytvorí peknú jemnú penu, neuveriteľne dobre sa zmýva z vlasov. Čo je teda úplná paráda, že po umytí šampónom sú vlasy ako po použití starostlivosti, sú krásne uhladené, jemné a bez takej tej pórovitosti, ktorú mám vždy pred použitím starostlivosti. 

Naschvál  som po šampóne skúsila vlasy prečesať širokým hrebeňom (čo je normálne bez starostlivosti nezmysel, hrebeň sa mi okamžite zasekne), ale po tomto šampóne som ich normálne rozčesala. 

Z Curl Expression som nadšená, vyskúšala som veľa profesionálnych radov na kučeravé/vlnité vlasy a tento ma teda nadchol. Problém väčšiny radov pre tento typ vlasov je ten, že sú tak akosi automaticky brané ako silné, presušené, s neskrotným objemom a krepovité. Ja mám síce vlnité vlasy, ale pomerne jemné, preto špecializované rady defacto nepoužívam, pretože väčšinou mi síce vydefinovali vlny, ale zároveň zaťažili vlasy natoľko, že už som nebola schopná vytvoriť objem pri hlave a to nemám rada, robí mi to efekt “zmoknutého pudla”.

Proste a jednoducho: Tento rad je úplná BOMBA! Mám novú závislosť! Vlasy mám hydratované, vlny vydefinované, mám objem po celej dĺžke a bonusom je rýchle fúkanie. Ešte som zvedavá na výdrž vône.