French Balayage Shadow: Dramatickejší efekt

Počuli ste už o postupnom tieňovaní korienkov vlasov? Ak sa zaujímate o novinky z kaderníckeho sveta, tento trend pravdepodobne vašej pozornosti neunikol. Posledné tri roky ho majú v hľadáčiku nielen kaderníci, ale tiež celebrity a svetové médiá. A takisto my v L’Oréal Professionnel! Tešíme sa, že vám teraz môžeme predstaviť celkom novú salónnu službu French Balayage Shadow, ktorá na tento trend reaguje. Výsledkom je prirodzené tieňovanie od tmavších korienkov ku svetlejším končekom. 

Prirodzenosť nadovšetko

French Balayage patrí dlhodobo medzi najobľúbenejšie profesionálne salónne služby. Ide o dvojfázovú techniku s prirodzeným prechodom farieb a dokonalou neutralizáciou farbami tón v tóne Dialight bez amoniaku. Kombinuje zosvetlenie s perfektným prelínaním a vyživujúci „gloss“, ktorý neutralizuje teplé podtóny a vlasom dodáva nádhernú žiarivosť. Výsledkom je žiarivá a prirodzená farba. 

Zamerané na korienky

Na rovnakom princípe prelínania funguje tiež novinka French Balayage Shadow, avšak s rozdielom, že stavia na dramatickejší kontrast. Vytvára totiž tieň od tmavších korienkov k svetlejším končekom, pričom farba vyzerá stále dokonale prirodzene. 

Služba je dostupná exkluzívne v Salónochch Expert L’Oréal Professionnel Paris. Nájdite si ten svoj tu.