FRENCH GLOSSING BRONZE

Túžite po nádherných, vyživených a lesklých vlasoch v jedinečnom odtieni na mieru, navyše s bronzovým nádychom? Potom by vám nemala uniknúť úplne nová profesionálna služba French Glossing Bronze od L'Oréal Professionnel. 

Prečo French Glossing Bronze

Novinka reaguje na horúci trend bronze, ktorý si v posledných rokoch obľúbili profesionáli aj celebrity ako v oblasti líčenia, tak aj vo farbení vlasov. Ide o dvojfázovú profesionálnu techniku, ktorá kaderníkom umožňuje dosiahnuť multidimenzionálny farebný efekt. 

Či už chcete bezchybne zakryť biele vlasy, nafarbiť odrasty alebo len oživiť farbu, je pre vás French Glossing Bronze ideálnou voľbou. Ponúka totiž dokonalé farbenie a krytie bielych vlasov pri korienkoch s tmavším odtieňom, ktorý sa jemne prelína s o dva tóny svetlejšou farbou v dĺžkach. Výsledkom, ktorý je možné dosiahnuť iba od profesionálov v kaderníckych salónoch, je jemná rovnováha medzi teplými a studenými tónmi. 

French Glossing pre žiarivú farbu

Počas dvojfázovej služby French Glossing kaderník aplikuje do dĺžok vašich vlasov farby tón v tóne Dia light bez amoniaku pre žiarivosť farby. Vlasy budú o 30 % vyživenejšie a 2× lesklejšie.* Jedine kadernícki profesionáli sú schopní vytvárať nekonečné farebné kombinácie a kreatívne výsledky na mieru. Tešiť sa môžete vždy na dokonale prelínaný, prirodzene vyzerajúci French Glossing, s viditeľne lepšou kvalitou vlasov, žiarivým leskom a dlhotrvajúcou farbou. 

Vyskúšať službu French Glossing Bronze je možné iba v Salónoch Expert. 

* v porovnaní so stavom pred farbením; inštrumentálny test