Hviezdne účesy so SteamPod 4 Moon Capsule

Prekročte hranice vesmíru s novou limitovanou edíciou SteamPod 4 Moon Capsule od L’Oréal Professionnel! Táto luxusná parná žehlička prichádza vo futuristickom dizajne v kombinácii s prevratnou technológiou, vďaka ktorej sa aj vy môžete vydať na cestu vesmírom.

Ak chcete svojim vlasom dopriať aj futuristický parný styling, nájdite si najbližší profesionálny salón vo svojom okolí na https://salon-expert.sk/lokator.

Neobmedzené množstvo účesov.

Kolekcia SteamPod 4 Moon Capsule predstavuje jedinečnú parnú technológiu, ktorá uľahčí styling. Táto inovatívna žehlička spôsobuje o 95 % menej poškodenia ako bežná žehlička, či už máte rovné, vlnité alebo kučeravé vlasy, a zároveň vlasy narovná 3x rýchlejšie. Jemná suchá para je vhodná pre všetky typy vlasov, dokonca aj tie najjemnejšie. Navyše je kompatibilná so všetkými tepelnými stylingovými pomôckami, vďaka čomu môžete naplno využiť svoju kreativitu.

Krása ukrytá v technológii

Táto limitovaná edícia inšpirovaná nekonečným vesmírom prichádza v úchvatnom novom farebnom prevedení. S jej sýtomodrými, kovovo-striebornými a trblietavými odtieňmi budete mať vesmír ako na dlani.  Kolekcia bude dostupná od novembra 2023 a zároveň je dokonalým vianočným darčekom pre všetkých milovníkov vlasovej kozmetiky.

 

Táto futuristická edícia nadväzuje na víziu spoločnosti L’Oréal Professionnel, zameranú na podporu žien prostredníctvom technológií. Edícia Moon Capsule je dôkazom toho, že v nekonečnom vesmíre kreativita nepozná hranice. Vesmír je neprebádaný priestor, kde nič nie je nemožné.

Nová SteamPod Uhladzujúca starostlivosť 

Túžite po krásnych a zároveň zdravých vlasoch? Predstavujeme vám dokonalého spojenca v podobe revolučnej SteamPod uhladzujúcej starostlivosti, ktorá dokonale dopĺňa našu žehličku SteamPod. Je teda dokonalým spojencom, ktorý vám poskytne starostlivosť a ochranu v novom rozmeru. 

Naše patentovaná a inovatívna SteamPod starostlivosť prináša ochranu proti extrémnym teplotám a vlhkosti vzduchu. Vďaka jeho jedinečnému zloženiu s 5% Alfa-silanom môžu vaše vlasy odolávať až 80% vlhkosti vzduchu a teplotám do 40 °C. A čo je najúžasnejšie, vaše vlasy budú chránené pred krpatením počas až 72 hodín. Uhladzujúca starostlivosť tiež zabezpečuje termoochrannu až do 230 °C, čo z nej robí nenahraditeľného partnera pre styling. 

Výsledok? Vaše vlasy nie len získajú nádherný vzhľad, ale budú aj chránené počas celého procesu. Vďaka spojeniu tepla, pary a SteamPod starostlivosti bude váš účes krásny a zdravý. So SteamPod a jeho inovatívnou starostlivosťou dosiahnete ohromujúce výsledky, ktoré si zaslúžite.