Metal Detox: Zbohom kovy vo vlasoch!

Vysoké teploty, UV lúče... a  teraz aj kovové častice. Škála príčin poškodenia vlasov sa rozširuje a spolu s ňou sa rozširujú aj riešenia od L'Oréal Professionnel. 

Pokiaľ chcete aj vy svojim vlasom dopriať ten pravý detox od kovov, nájdite si ten najbližší profesionálny salón vo svojom okolí na www.salon-expert.sk/lokator.

Možno vás to prekvapí, ale príčinou pri zvýšení lámavosti vlasov sú veľmi často kovy vo vnútri vlasového vlákna. Naši kaderníci ale majú našťastie k dispozícii spoľahlivého pomocníka, ktorý im v boji proti kovom vo vlasoch pomôže. Metal Detox z radu Serie Expert totiž dokáže kovy usadené vo vnútri vlasov neutralizovať a vám tak zaistiť výsledok, po ktorom túžite – zdravé vlasy bez lámania. 

Kovy vo vlasových vláknach máme takmer všetci. Ich množstvo záleží od kvality vody, na mieste kde žijeme, a predovšetkým od poréznosti vlasu. Ten sa totiž správa ako huba a čím je poréznejší, tým viac absorbuje nežiaduce kovy. A kde sa berú? Pôvodcom je erózia, ktorú spôsobuje voda vo vodovodnom potrubí. S každým ďalším umytím sa tieto kovové častice hromadia vo vnútri vlasového vlákna. Ale nemusíte panikáriť, ani vyššia hladina kovov nepredstavuje zdravotné riziko. Je ale príčinou lámavosti vlasov a ich poškodenia, pretože počas farbenia, balayage alebo zosvetľovania reagujú tieto kovy (najmä meď) s oxidantom. 

Zázraky menom Glicoamine a Glicofiller

 

V laboratóriách L'Oréal Professionnel zistili, ktorá molekula sa dokáže cielene zamerať na kov a eliminovať ho. Je to Glicoamine. Táto molekula je dostatočne malá na to, aby prenikla do vnútra vlasového vlákna a neutralizovala kovy. Ide o skutočný prelom pre profesionálne služby farbenia, balayage a zosvetľovania s garantovaným výsledkom. Vďaka tomu budú vaše vlasy lesklejšie, vaša farba žiarivejšie, a vy spokojnejšie po každej návšteve kaderníka.

 

Prípravná starostlivosť na domáce použitie obohatená o 2 % Glicofiller: aktívne látky s dvojitým účinkom na povrchu aj v jadre vlasu. Redukuje absorpciu kovov obsiahnutých vo vode. Na povrchu pokrýva vlasy a vypĺňa mikropoškodenia. Vo vnútri vlasu preniká dovnútra vlasu a vypĺňa jadro vlasového vlákna.

Domáca starostlivosť o vlasy

 

Kaderník vám v salóne poskytne štvorfázový profesionálny protokol, na ktorý môžete nadviazať následnú domácu starostlivosť. Pokračujte v prečisťovaní s trojfázovou rutinou Metal Detox na ochranu vlasov a zachovanie ich žiarivej farby vďaka produktom s rovnakým profesionálnym zložením ako v salóne. Zachovajte si žiarivú farbu vlasov vďaka Metal Detox.  

Udrží žiarivú farbu vlasov.

Znižuje riziko lámania vlasov o 87 %*.

*vs. klasický šampón. Inštrumentálny test: prípravná starostlivosť Metal Detox + technická služba + šampón + maska.

1.KROK - NOVINKA

 

Prípravná starostlivosť na doma

 

Objavte najnovšiu profesionálnu prípravnú starostlivosť vyvinutú v spolupráci s vedcami a kaderníkmi. Novú inováciu pre kompletnú profesionálnu rutinu. Doplnkový produkt zacielený priamo na porézne vlasy. Vyplní až 1 milión mikropoškodení vlasov v priebehu 1 minúty*. Čím sú vlasy poréznejšie, tým viac kovových častíc prítomných vo vode absorbujú, čo vedie k tvorbe mikropoškodení na vlasovom vlákne a zvyšuje poréznosť vlasov a spôsobuje ich lámanie. Na dosiahnutie najlepších účinkov bola naša prípravná starostlivosť obohatená o 2 % Glicofiller. 

 

Prečo ho budete milovať?

  • O 96 % menej lámavosti/25x silnejšie vlasy.*
  • 72-hodinová hydratácia, uhladenie a hebkosť.*
  • Preniká do hĺbky a má dlhotrvajúce účinky.
  • Okamžite a účinne rozčesáva všetky typy vlasov.
  • Proti poréznosti**

 

APLIKÁCIA: Rozdeľte mokré vlasy do 2 sekcií. Aplikujte 2 až 4 dávky z pumpičky do každej sekcie, v závislosti od dĺžky. Produkt zapracujte do dĺžok a končekov počas 1 až 2 minút, kým sa nevytvorí jemná pena. Rozčešte. Neoplachujte. Pri vrstvení aplikujte šampón Metal Detox priamo navrch, potom opláchnite a následne použite masku

*Inštrumentálne testy po použití prípravnej starostlivosti Metal Detox

**Inštrumentálny test po 10 použitiach prípravnej starostlivosti + šampónu + masky + oleja Metal Detox

2.KROK - DETOXIKÁCIA & OCHRANA PROTI USADZOVANIU KOVOV

Šampón a maska

 

Pri každom umývaní prenikajú do vlasov kovové častice. Šampón Metal Detox čistí a odstraňuje kovové častice* a detoxikuje vlasy.  Po použití prípravnej starostlivosti navrstvite produkt na vlasy. Masírujte, až kým nevytvoríte hustú penu. Opláchnite. Vlasy umyte 2x šampónom. Maska Metal Detox hydratuje a chráni vlasy pred ukladaním kovových častíc. Naneste rovnomerne na šampónom umyté a uterákom vysušené vlasy. Nechajte pôsobiť 1 až 5 minút. Dôkladne opláchnite

 

*Inštrumentálny test po 12 aplikáciách šampónu Metal Detox.

3.KROK - OCHRANA & LESK 

Koncentrovaný olej

 

Koncentrovaný olej prešiel v reálnych podmienkach kaderníckych salónov viac ako 200 testami a preukázateľne pomáha k rýchlejšej obnove vlasového vlákna po akejkoľvek službe farbenia, balayage či zosvetlenia. Sľubuje o 97 % menšie riziko lámania vlasov1, 2× lesklejšie vlasy1, spoľahlivé farebné výsledky1.

Metal Detox olej predstavuje dokonalé riešenie na zastavenie lámania všetkých typov vlasov. 2 Už po jednom použití sú vlasy vyživené, posilnené a lesklejšie a farebné výsledky sú spoľahlivé. Môžete ho použiť na mokré a aj na suché vlasy. Funguje samostatne, ale výraznejšie výsledky prináša v kombinácii so salónnou službou a následnou domácou starostlivosťou v podobe šampónu a masky.

 

Prečo koncentrovaný olej Metal Detox:
  • 2× viac vyživené vlasy1,
  • tepelná ochrana do 230 °C1,
  • pevnejšie vlasy,
  • 4× menšie krepovatenie1,
  • ľahká textúra, ktorá nezaťažuje,
  • návyková vôňa Metal Detox.

1 Inštrumentálny test koncentrovaného oleja Metal Detox

2 Pri každodennom používaní

Vysokoochranný krém

Unikátne zloženie vysokoochranného krému Metal Detox je kombináciou mnohých benefitov: vysoká účinnosť proti lámaniu vlasov, dlhotrvajúca farba, ochrana pred UV žiarením a vysokými teplotami. Je veľmi účinný proti lámaniu vlasov aj zmene farby. 

 

  • Vlasy chráni pred škodlivými UV lúčmi a poskytuje im termoochranu až do 230 °C3
  • O 94 % menšie riziko lámania. 3
  • Odstraňuje až 48 % medi. 4
  • Roztápajúca sa, rýchlo sa vstrebávajúca ľahká textúra.
  • 72-hodinová hydratácia: intenzívny hydratačný efekt. 3
  • Dlhotrvajúca ochrana pred krepovatením: O 83 % viac definície. 3
  • Pre všetky typy vlasov.

3 Inštrumentálny test.

4 Množstvo medi po 10 aplikáciách

COSMO BEAUTY AWARDS 2023

Uskutočnil sa ôsmy ročník prestížnej hlasovacej súťaže časopisu Cosmopolitan o najlepšiu kozmetiku na trhu! 81 061 čitateľov hlasovalo a rozhodlo, ktoré produkty sa im najviac páčia. 

 

Šampón Metal Detox získal prvé miesto v súťaži Cosmo Beauty Awards 2023 v kategórii LUXE najlepší šampón/kondicionér.

A koncentrovaný olej Metal Detox získal druhé miesto v kategórii LUXE najlepší olej/maska na vlasy.

Ste kaderník?

Ak ste kaderník a ešte salónny protokol Metal Detox nepoznáte, kliknite sem, zanechajte svoj odkaz a my sa vám ozveme.

Čo na rad Metal Detox hovoria influencerky?