Metaverse: Posúvame hranice kreativity

Na jeseň 2022, sa spoločnosť L'Oréal Professionnel stala prvou kaderníckou značkou, ktorá vstúpila do nového sveta metaverza. Po úspechu, ktorý zožalo päť virtuálnych účesov na platforme Ready Player Me, tento raz prichádza s dvoma ďalšími kolekciami s názvom Gravitas a Odyssea. Spoločnosť L'Oréal Professionnel aj naďalej pokračuje v inováciách, podporuje kadernícke odvetvie a prekračuje hranice (nielen) kreativity a technológie. 

Prvá kolekcia, pozostávajúca z piatich vybraných účesov navrhnutých pre herných avatarov na platforme Ready Player Me, bola vytvorená v spolupráci s počítačovým grafikom Evanom Rochetteom a zožala veľký úspech. Tieto účesy sa čoskoro zaradili medzi 5 najsťahovanejších účesov na platforme. Spoločnosť L'Oréal Professionnel sa rozhodla nadviazať na tento úspech a vytvorila dve dodatočné kolekcie – Gravitas a Odyssea –, ktoré stierajú hranice medzi realitou a fantáziou. 

Účesy, ktoré vzdorujú gravitácii 

Autormi kolekcie Gravitas sú počítačový 3D grafik Evan Rochette a francúzsky kaderník Charlie Le Mindu. Kolekcia pozostáva z piatich odvážnych účesov, ktoré odporujú gravitácii a prekračujú hranice sebavyjadrenia. Kolekcia je dostupná nielen na platforme Ready Player Me, ktorá je celosvetovou jednotkou v tvorbe avatarov, ale takisto na platformách Roblox a Zepeto. Gravitas zaznamenala obrovský úspech v podobe 2 miliónov zobrazení na platforme Roblox a používatelia si stiahli celkovo až 12-tisíc jedinečných účesov, čo predstavuje viac ako 150 % nárast oproti prvej kolekcii z roku 2022. 

Podmorský svet premietnutý do vlasov 

Kolekcia Odyssea stelesňuje príchod spoločnosti L'Oréal Professionnel do digitálneho sveta a nekonečnú silu oceánu. Výsledné účesy umožňujú používateľom nahliadnuť do záhadného podmorského sveta a sú inšpirované tvormi z morských hlbín. Na tomto projekte opäť spolupracovala uznávaná dvojica v podobe EvanaRochettea a Charlieho LeMindu. Táto kolekcia je dostupná od júla na platformách Roblox, Zepeto a ReadyPlayerMe.

V L'Oréal Professionnel veríme, že virtuálny priestor otvára kaderníkom brány do sveta nových možností a bezhraničnej kreativity. Preto ho podporujeme a podieľame sa na jeho vývoji, pracujeme s ním a približujeme ho vám, kaderníkom, aj vašim klientom.

Vytvor si vlastný avatar