STEAMPOD 4: PROfesionálna starostlivosť

Dokonale rovné vlasy? Poddajné, výrazné alebo jemné vlny? Parná žehlička SteamPod 4 nepozná hranice!

 

Parná žehlička štvrtej generácie od L'Oréal Professionnel zaručuje profesionálny a šetrný styling z pohodlia vášho domova vďaka patentovanej parnej technológii.

 

Doprajte svojim vlasom okamžitú premenu: vlasy môžete jednoducho vyžehliť, vďaka čomu budú na dotyk hebké a prirodzené, alebo vytvoriť jemné vlnité pramienky.

Pokiaľ chcete aj vy svojim vlasom dopriať šetrný styling parou, nájdite si ten najbližší profesionálny salón vo svojom okolí na https://salon-expert.sk/lokator

Prečo si zvoliť parnú žehličku:

Až 3x rýchlejšie*,
až 2x uhladenejšie*,
až o 95 % menšia lámavosť vlasov**.

SteamPod 4 vytvára kombináciou tepla a pary rovnováhu medzi úpravou vlasov pomocou tepla a starostlivosťou o vlasy. Doštičky zabezpečujú nepretržitý prúd suchej pary, ktorý zakrátko viditeľne uhladí vlasy a zároveň hydratuje každý prameň. Para upravuje vlasy, vďaka čomu sú odolné voči krepovateniu a sú schopné dlhodobo udržať výsledný efekt. SteamPod 4 si poradí aj s nepoddajnými vlasmi - rýchlo a šetrne, aj pri nízkych teplotách.

Nová SteamPod Uhladzujúca starostlivosť 

Túžite po krásnych a zároveň zdravých vlasoch? Predstavujeme vám dokonalého spojenca v podobe revolučnej SteamPod uhladzujúcej starostlivosti, ktorá dokonale dopĺňa našu žehličku SteamPod. Je teda dokonalým spojencom, ktorý vám poskytne starostlivosť a ochranu v novom rozmeru. 

Naše patentovaná a inovatívna SteamPod starostlivosť prináša ochranu proti extrémnym teplotám a vlhkosti vzduchu. Vďaka jeho jedinečnému zloženiu s 5% Alfa-silanom môžu vaše vlasy odolávať až 80% vlhkosti vzduchu a teplotám do 40 °C. A čo je najúžasnejšie, vaše vlasy budú chránené pred krpatením počas až 72 hodín. Uhladzujúca starostlivosť tiež zabezpečuje termoochrannu až do 230 °C, čo z nej robí nenahraditeľného partnera pre styling. 

Výsledok? Vaše vlasy nie len získajú nádherný vzhľad, ale budú aj chránené počas celého procesu. Vďaka spojeniu tepla, pary a SteamPod starostlivosti bude váš účes krásny a zdravý. So SteamPod a jeho inovatívnou starostlivosťou dosiahnete ohromujúce výsledky, ktoré si zaslúžite.

*Inštrumentálny test, SP4 v porovnaní so SP3 bez pary a hrebeňa, zameraný na vlasy typu 5.

**Zamerané na lámavosť vlasov pri opakovanom česaní pri 15 použitiach SP4 na odfarbených vlasoch typu 5. V porovnaní so SteamPod 4 bez pary a hrebeňa.